Προνόμια Χορηγίας

Προνόμια Χορηγίας

 Η ομάδα μας μπορεί να προσφέρει σε μια εταιρεία, εσωτερικά ή διεθνώς, αποτελεσματική διαφήμιση. Ταυτόχρονα, προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό, σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό με τη σειρά του, προσελκύει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχουμε τη δυνατότητα να εμφανίζουμε οποιοδήποτε λογότυπο εταιρείας στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια όλων των εκδηλώσεων και συμμετοχών μας σε διαγωνισμούς. Είναι λοιπόν μια εξαιρετική ευκαιρία να προσφέρουμε σε κάθε εταιρεία μια πληθώρα ευκαιριών διαφήμισης.

Εκπαιδευτική Συμβολ΄΄ή:

 Η συμβολή μας στην εκπαίδευση, είναι η συνεχής ερευνητική μας προσπάθεια. Προωθούμε την επιστημονική σκέψη, αναπτύσσουμε έργα που ενισχύουν την κατάταξη του ΕΜΠ, αποκτούν βασικές επαγγελματικές δεξιότητες και ηγετικές ιδιότητες που μοιραζόμαστε και μαθαίνουμε από ηγέτες στους τομείς της μηχανικής. Όλα τα χαρακτηριστικά οφείλονται εξ ολοκλήρου στους χορηγούς μας.

Μελλοντική Επαγγελματική Ανάπτυξη:

 Οι χορηγοί βρίσκονται σε άμεση επαφή με πτυχιούχους και εταιρείες. Πολλοί απόφοιτοι που συμμετέχουν ενεργά σε πανεπιστημιακά προγράμματα θα οδηγήσουν τους μελλοντικούς τρόπους. Γενικά, το ίδρυμα formula student θεωρείται χώρος αναπαραγωγής για μελλοντικούς μηχανικούς και ηγέτες σε επιχειρήσεις που συνδέονται με τη βιομηχανία.

Χρήση λογότυπων και προϊόντων:

 Η ομάδα μας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις μάρκες και τα λογότυπα των χορηγών μας στο αυτοκίνητό μας. Το επιστημονικό μας έργο και οι προσπάθειες των ικανών φοιτητών μπορούν να συνεχιστούν μόνο μέσω υποστήριξης. Γνωρίζουμε όλα τα προϊόντα και τις εταιρείες που μας χορηγούν και διαφημίζουμε τη δυναμική σας.

Υποστήριξη δραστηριοτήτων για νέους:

 Χορηγώντας την ομάδας μας, δίνει στην εταιρεία σας μια δυναμική προς το κόσμο γενικότερα. Ενόψει του πνεύματος εθελοντισμού, βοηθώντας τη νεολαία και την επιστημονική πρόοδο τους, οδηγεί σε μελλοντικά επενδυτικά σχέδια στα οποία θα ηγείται η νεολαία και οι Έλληνες μηχανικοί και επαγγελματίες θα είναι τελικά προετοιμασμένοι για την καριέρα που επιλέγουν.

Αφήστε μια απάντηση