Καλώς ήλθατε στην Εταιρική Παρουσίαση της Henkel, του Ασημένιου Χορηγού της Prom Racing για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Henkel είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή και διανομή προϊόντων καταναλωτή και βιομηχανικών. Με μια ιστορία που χρονολογείται για πάνω από 140 χρόνια, η Henkel έχει χτίσει μια φήμη για καινοτομία, βιωσιμότητα και ποιότητα σε ολόκληρο το φάσμα των μάρκετ και προϊόντων της.

Στην Henkel, οι επιχειρήσεις της καλύπτουν τρεις επιχειρηματικές μονάδες: Τεχνολογίες Κόλλησης, Φροντίδα Ομορφιάς και Πλυντηρίου & Φροντίδας Σπιτιού. Μέσω αυτών των μονάδων, η Henkel προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που είναι ουσιώδης για την καθημερινή ζωή, συμπεριλαμβανομένων κολλητικών, σφραγιστικών, προϊόντων ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας, και λύσεων καθαρισμού για το σπίτι. Η επιτυχία της Henkel βασίζεται σε θεμέλια καινοτομίας και βιωσιμότητας. Η εταιρεία δεσμεύεται να αναπτύσσει προϊόντα και τεχνολογίες που να ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών, ελαχιστοποιώντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Μέσω πρωτοβουλιών όπως η “Βιώσιμη Στρατηγική Συσκευασίας” και η “Φιλοδοξία 2030”, η Henkel διαμορφώνει θετική αλλαγή και εργάζεται προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Με παρουσία σε πάνω από 180 χώρες και ένα ποικίλο προσωπικό άνω των 53.000 υπαλλήλων, η Henkel συνεχίζει να είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για καταναλωτές, επιχειρήσεις και βιομηχανίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσω της ακλόνητης δέσμευσής της στην αριστεία και τη βιωσιμότητα, η Henkel διαμορφώνει το μέλλον των προϊόντων καταναλωτή και βιομηχανικών.