Καλωσορίσατε στην Εταιρική Παρουσίαση της Altair, Πλατινένιου Χορηγού της Prom Racing για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Η Altair είναι μια παγκόσμια τεχνολογική εταιρεία που παρέχει λύσεις λογισμικού και στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων, του υπολογιστικού υψηλής απόδοσης (HPC) και της ανάλυσης δεδομένων. Ιδρύθηκε το 1985 με έδρα το Troy, του Μίσιγκαν, η Altair έχει εξελιχθεί σε ηγέτη στην τεχνολογία προσομοίωσης μηχανικής, βελτιστοποίησης και τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Στον πυρήνα των προσφορών της Altair βρίσκεται το σύνολο των προϊόντων λογισμικού της, τα οποία επιτρέπουν σε μηχανικούς και σχεδιαστές να προσομοιώνουν, να βελτιστοποιούν και να οπτικοποιούν τις ιδέες τους σε διάφορους τομείς όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η αεροναυπηγική, η κατασκευή και η υγειονομική περίθαλψη. Αυτά τα εργαλεία καλύπτουν μια ευρεία γκάμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης των πεπερασμένων στοιχείων (FEA), της υδροδυναμικής υπολογιστικής (CFD), της ηλεκτρομαγνητικής προσομοίωσης και της δομικής βελτιστοποίησης.

Εκτός από τις λύσεις λογισμικού της, η Altair παρέχει υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους και εμπειρογνωμοσύνης συμβουλευτικής για να βοηθήσει τις οργανώσεις να αξιοποιήσουν προηγμένες τεχνολογίες και να επιταχύνουν την καινοτομία. Με έμφαση στο να ενδυναμώνει τους πελάτες της να λαμβάνουν πιο έξυπνες αποφάσεις και να επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα, η Altair βρίσκεται στην πρωτοπορία του σχηματισμού του μέλλοντος της μηχανικής και του σχεδιασμού.