ΕΛΒΑΛ

Καλώς Ήρθατε στην Εταιρική Παρουσίαση της ΕΛΒΑΛ, Χρυσού Χορηγού της 

Prom Racing για την αγωνιστική χρονιά 2022 – 2023.

ΕΛΒΑΛ

Η Elval είναι κορυφαία βιομηχανία επεξεργασίας και ανακύκλωσης αλουμινίου, με 50 χρόνια τεχνογνωσίας στον σχεδιασμό και στην παραγωγή καινοτόμων λύσεων έλασης αλουμινίου και συνεργασίες με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παγκοσμίως. Διαθέτει εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και εξάγει σε περισσότερες από 80 χώρες προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για σύγχρονες αγορές όπως είναι οι συσκευασίες αναψυκτικών και τροφίμων, ο κλάδος των μεταφορών, η αυτοκινητοβιομηχανία, ο τομέας Θέρμανσης-Ψύξης-Κλιματισμού, η δόμηση και οι κατασκευές, ο τομέας της ενέργειας και ποικίλες βιομηχανικές εφαρμογές.
 
Μέσω συνεχών επενδύσεων σε Έρευνα και Ανάπτυξη και έχοντας εσωτερικό Κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας, η Elval δίνει έμφαση στο εξαιρετικά εξειδικευμένο ανθρώπινο ταλέντο, την προηγμένη μεταλλουργία και την υπεροχή στην έλαση αλουμινίου και ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες μεγατάσεις με βιώσιμα προϊόντα και λύσεις αλουμινίου προστιθέμενης αξίας.
 
Οι δραστηριότητες της Elval τηρούν τις αρχές της υπεύθυνης παραγωγής, της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και της προστασίας του περιβάλλοντος, μεγιστοποιώντας τη συμβολή του αλουμινίου στην κυκλική οικονομία.

Η Elval θα συνεχίσει να αξιοποιεί τις ευκαιρίες που δημιουργούνται σε ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές που τροφοδοτούνται από παγκόσμιες μεγατάσεις βιωσιμότητας, όπως η μετάβαση στην κλιματική ουδετερότητα, η κυκλική οικονομία, η ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και η ηλεκτροκίνηση. Με τη μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση των ανθρώπων μας, διαμορφώνουμε ένα βιώσιμο αύριο για τον πλανήτη και τις μελλοντικές γενιές.

Με μεγάλη μας χαρά το 2022 ανακοινώσαμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την ΕΛΒΑΛ, που βρίσκεται στο πλευρό μας ως Χρυσός Χορηγός. Η συνεισφορά της ήταν καθοριστική για την επιτυχή ολοκλήρωση του P22.  

Οι Δράσεις μας με την ΕΛΒΑΛ

  • Έναρξη Συνεργασίας με ΕΛΒΑΛ

    Στις 7 Μαρτίου 2020 η ομάδα μας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρεία ΕΛΒΑΛ, η οποία συνέβαλε καθοριστικά για την επιτυχή ολοκλήρωση του P22, του πρώτου ηλεκτρικού μονοθέσιου στην ιστορία μας.