Δήλωσε τώρα συμμετοχή !

Apply Now !

Περιγραφή Υποομάδας

Την νέα χρονιά η ομάδα θα κληθεί να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο βήμα αφήνοντας πίσω της την εποχή που στηριζόταν σε οδηγό και να εμπιστευτεί το τιμόνι σε ένα (ομολογουμένως πολύπλοκο) υπολογιστικό σύστημα. Σκοπός αυτής της υποομάδας είναι να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα pipeline που να δέχεται ως είσοδο τα δεδομένα από τους αισθητήρες (IMU, GNSS, LiDAR, Cameras, Hall sensors, …) και να παράγει ως έξοδο υλοποιήσιμες εντολές προς τους actuators του μονοθεσίου (γκάζι, φρένο, τιμόνι). Καλούμαστε λοιπόν να αντιμετωπίσουμε μία πληθώρα από προκλήσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα State Estimation, Camera & LiDAR perception, Simultaneous Localization & Mapping, και Model Predictive Control. Θα σχεδιάσουμε συστήματα αυτομάτου ελέγχου, νευρωνικά δίκτυα, μοντέλα κλασσικής μηχανικής όρασης, εργαλεία visualization και ό,τι άλλο χρειαστεί για να εξασφαλίσουμε εκ νέου μια επιτυχημένη μετάβαση στην νέα κατηγορία.


Κύριες Αρμοδιότητες

– Μελέτη και επιλογή αισθητήρων
– Σύνταξη κώδικα για επεξεργασία των δεδομένων από τους αισθητήρες
– Σχεδιασμός συστημάτων αυτομάτου ελέγχου
– Ανάπτυξη εργαλείων visualization
– Μελέτη σχετικών papers
– Επικοινωνία με μέλη άλλων driverless ομάδων
– Testing των υλοποιημένων συστημάτων


Προφίλ Υποψηφίου

– Βασικές γνώσεις προγραμματισμού
– Βασικές γνώσεις μαθηματικών, μηχανικής
– Όρεξη για δουλειά και ομαδικό πνεύμα
– Καλή γνώση Αγγλικών

Η υποομάδα του Marketing είναι υπεύθυνη για τη επικοινωνιακή στρατηγική της ομάδας και ασχολείται με δραστηριότητες όπως η διοργάνωση και η συμμετοχή σε εκδηλώσεις, τα δελτία τύπου, η επαφή με δημοσιογράφους, η έκδοση του Newsletter με τα νέα της ομάδας, τη διαχείριση των Social Media, τη δημιουργία προωθητικών δράσεων για την ομάδα και τους χορηγούς, τη συγγραφή κειμένων και γραφιστικών, τη δημιουργία και εκφώνηση παρουσιάσεων, και την οπτικοακουστική κάλυψη. Αναζητούμε νέους φοιτητές με αγάπη και ταλέντο στο χώρο του Marketing, για να στελεχώσουν την δραστήρια και δημιουργική ομάδα μας! Μην έχεις αμφιβολίες, είσαι αυτό που ψάχνουμε!

Κύριες Αρμοδιότητες

-Συμμετοχή στην οργάνωση και το σχεδιασμό της επικοινωνιακής μας στρατηγικής.
-Διαχείριση Social Media ομάδας (Facebook, Instagram, Linkedin).
-Χρήση τεχνικών ανάλυσης μάρκετινγκ για τη συγκέντρωση σημαντικών δεδομένων (Google Analytics, Instagram & Facebook Insights).
-Βασική γνώση σε γραφιστικά προγράμματα (Indesign, Photoshop).
-Συμμετοχή στη διοργάνωση εκδηλώσεων προώθησης και συμβατικών ή ψηφιακών εκστρατειών, και παρακολούθησή τους, ώστε να διευκολύνεται η επιτυχία τους.
-Προετοιμασία και πραγματοποίηση παρουσιάσεων προώθησης.
-Σύνταξη και δημοσίευση διαδικτυακού περιεχομένου στον ιστότοπο και τους λογαριασμούς της ομάδας σε social media.
-Συγγραφή υλικού μάρκετινγκ (φυλλαδίων, δελτίων Τύπου, κ.λπ.) για την αύξηση της παρουσίας της ομάδας στο ελληνικό κοινό.
-Απευθείας επικοινωνία με τους χορηγούς επικοινωνίας με στόχο τη προβολή μας στα Μέσα Επικοινωνίας (τηλεόραση,ραδιόφωνο, τύπος κλπ).
-Συμμετοχή στη δημιουργία της ιστοσελίδας και στη συντήρησή της
-Συμμετοχή στον σχεδιασμό των γραφικών της ομάδας
-3D σχεδιασμός του μονοθέσιου και animations για χρήση της ομάδας. (ειδικά για Web Development & Media Production (Graphic Design, 3D Design & Animation, Motion Graphics, Video, Photography)
-Δημιουργία motion graphics για χρήση σε Facebook, Instagram και YouTube (ειδικά για Web Development & Media Production (Graphic Design, 3D Design & Animation, Motion Graphics, Video, Photography)
-Συμμετοχή στη δημιουργία βίντεο για την ομάδα
-Φωτογράφιση των μονοθέσιων, των μελών της ομάδας και της καθημερινότητας για χρήση σε Facebook, Instagram και YouTube


Προφίλ Υποψηφίου

-Φοιτητής/τρια σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών
-Άριστες επικοινωνιακές ικανότητες
-Ανοιχτός/Ανοιχτή σε προκλήσεις
-Συνεργατικότητα και Ομαδικότητα
-Εξοικείωση με εργαλεία Office (Word, Excel, Power Point)
-Καλή γνώση Αγγλικών
-Εμπειρία σε όσα περισσότερα προγράμματα αναφέρονται στη φόρμα (ειδικά για Web Development & Media Production (Graphic Design, 3D Design & Animation, Motion Graphics, Video, Photography)
-Portfolio για τα αντικείμενα που ενδείκνυται (ειδικά για Web Development & Media Production (Graphic Design, 3D Design & Animation, Motion Graphics, Video, Photography)

Περιγραφή Υποομάδας

Η υποομάδα του Business Plan Presentation είναι αρμόδια για την εύρεση & ανάπτυξη ενός επιχειρησιακού πλάνου στους διαγωνισμούς Formula Student, που αφορά την εικονική παραγωγή του μονοθεσίου και τη διάθεσή του στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της υποομάδας θα πρέπει να παρουσιάσουν εντός 10 λεπτών την επιχειρηματική τους ιδέα μπορστά σε διακεκριμένους κριτές. Εάν είσαι δημιουργικός, σου αρέσει η επιχειρηματικότητα και η παρουσίαση μπροστά σε κοινό, είσαι αυτό που ψάχνουμε!

Κύριες Αρμοδιότητες

-Έρευνα & Ανάπτυξη μιας καινοτόμας εικονικής επιχειρηματικής ιδέας.
-Ανάλυση της Επιχειρηματικής Ιδέας (Market Analysis, Financial Analysis, Marketing Strategy)
-Ανάπτυξη των χρηματοοικονομικών της ιδέας
-Δημιουργία Γραφιστικών της Παρουσίασης
-Παρουσίαση της Ιδέας μπροστά στους κριτές
-Συγγραφή Executive Summary (παρουσίαση της ιδέας σε 1 σελίδα) & Documentation (αναλυτική περιγραφή της ιδέας).
-Δημιουργία Pitch Video 30 δευτερολέπτων

Προφίλ Υποψηφίου
-Άριστες Επικοινωνιακές Ικανότητες
-Υπευθυνότητα
-Δημιουργικότητα
-Εργατικότητα
-Γνώση Βασικής Ορολογίας για την κατάρτιση ενός Business Plan
-Ιδανικά Γνώση Χρηματοοικονομικών & Λογιστικής
-Καλή Γνώση Αγγλικών