Καλωσορίσατε στην Εταιρική Παρουσίαση της AKTOR, Χρυσού Χορηγού της Prom Racing για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι μια εξέχουσα κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα, γνωστή για την εξειδίκευσή της σε έργα υποδομής, όπως δρόμοι, γέφυρες, σήραγγες και κτίρια. Με μια πλούσια ιστορία που εκτείνεται δεκαετίες πίσω, η ΕΛΛΑΚΤΩΡ έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στη βιομηχανία κατασκευών, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τοπίου των υποδομών της χώρας.

 

Στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ βρίσκεται η δέσμευση για την παροχή υψηλής ποιότητας, βιώσιμων και καινοτόμων λύσεων που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα έργων, από μεγάλης κλίμακας έργα πολιτικού μηχανικού μέχρι οικιστικές και εμπορικές αναπτύξεις. Η επιτυχία της ΕΛΛΑΚΤΩΡ οφείλεται στην αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών της, που συνδυάζουν τεχνική εξειδίκευση με πάθος για αριστεία, παραδίδοντας έργα που υπερβαίνουν τις προσδοκίες.

 

Ως μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, η ΕΛΛΑΚΤΩΡ δίνει μεγάλη έμφαση στην περιβαλλοντική διαχείριση, την ασφάλεια και την εμπλοκή της κοινότητας. Μέσω υπεύθυνων επιχειρηματικών πρακτικών και έμφασης στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα, η ΕΛΛΑΚΤΩΡ συνεχίζει να έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, ενώ διατηρεί τη θέση της ως ηγέτης στη βιομηχανία κατασκευών.