Καλώς Ήρθατε στην Εταιρική Παρουσίαση της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας Α.Ε, Ασημένιου Χορηγού της 

Prom Racing για την αγωνιστική χρονιά 2021 – 2022.

Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. (ΕΑΒ) είναι η μεγαλύτερη αεροναυπηγική και αμυντική εταιρεία της χώρας.

Ιδρύθηκε το 1975 και κύρια αποστολή της είναι η παροχή υπηρεσιών και προϊόντων για την υποστήριξη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Παράλληλα η ΕΑΒ, εφαρμόζοντας τα τελευταία χρόνια μία στρατηγική εξωστρέφειας, δημιούργησε μία διευρυμένη πελατειακή βάση και αποτελεί σήμερα αξιόπιστο συνεργάτη των διεθνώς πρωτοστατούντων εταιρειών του βιομηχανικού κλάδο της αεροναυπηγικής.

Συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής με πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής και ένα άριστα καταρτισμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, η ΕΑΒ προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Με μεγάλη μας χαρά το 2020 ανακοινώσαμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε, που βρίσκεται στο πλευρό μας ως Ασημένιος  Χορηγός. Η συνεισφορά της ήταν καθοριστική για την επιτυχή ολοκλήρωση του P20.  

Οι Δράσεις μας με την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε

  • Έναρξη Συνεργασίας με ABB

    Στις 7 Μαρτίου 2020 η ομάδα μας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρεία Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, η οποία συνέβαλε καθοριστικά για την επιτυχή ολοκλήρωση του P20, του πρώτου ηλεκτρικού μονοθέσιου στην ιστορία μας.