Ι&Ε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε

Καλώς Ήρθατε στην Εταιρική Παρουσίαση της Ι&Ε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε, Χρυσού Χορηγού της 

Prom Racing για την αγωνιστική χρονιά 2022 – 2023.

Ι&Ε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε

Η εταiρεία Ι. & Ε. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2001 ύστερα από συγχώνευση των δυο εταιρειών Ιωάννης Παπαδόπουλος με έτος ίδρυσης το 1968 και Ελευθέριος Παπαδόπουλος με έτος ίδρυσης το 1984.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει μεγάλους Ευρωπαϊκούς και Αμερικάνικους οίκους στον τομέα του μηχανολογικού εξοπλισμού όπως ρουλεμάν, συστήματα στεγανοποίησης, ιμάντες, μπούσες τελικών αξόνων και πηδαλίων πλοίων, καλώδια κίνησης και ερπύστριες καλωδίων, αυτόματα συστήματα λίπανσης, εργαλεία καθώς και προϊόντα μετάδοσης ισχύος.

Στο κομμάτι των υπηρεσιών η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες προβλεπτικής συντήρησης (μετρήσεις κραδασμών, θερμογραφία), υπηρεσίες άρμοσης-εξάρμοσης καθώς επίσης και τεχνικές μελέτες για ρουλεμάν, λιπάνσεις κλπ.

Με μεγάλη μας χαρά το 2022 ανακοινώσαμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Ι&Ε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε, που βρίσκεται στο πλευρό μας ως Χρυσός Χορηγός. Η συνεισφορά της ήταν καθοριστική για την επιτυχή ολοκλήρωση του P22.  

Οι Δράσεις μας με την Ι&Ε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε

  • Έναρξη Συνεργασίας με Ι&Ε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε

    Στις 7 Μαρτίου 2020 η ομάδα μας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρεία Ι&Ε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε, η οποία συνέβαλε καθοριστικά για την επιτυχή ολοκλήρωση του P22, του πρώτου ηλεκτρικού μονοθέσιου στην ιστορία μας.