ΕΛΒΑΛ

Καλώς Ήρθατε στην Εταιρική Παρουσίαση της ΕΛΒΑΛ, Χρυσού Χορηγού της 

Prom Racing για την αγωνιστική χρονιά 2022 – 2023.

ΕΛΒΑΛ

Η Elval αποτελεί τον τομέα έλασης αλουμινίου της ElvalHalcor Α.Ε. και είναι μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες πλατέων προιόντων έλασης αλουμινίου, σε παγκόσμιο επίπεδο και η μοναδική στην Ελλάδα.
 
Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Elval αναγνωρίζεται ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης με ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής ποιότητας, για αγορές όπως η συσκευασία, οι κατασκευές, η ναυπηγική, η αυτοκινητοβιομηχανία, η ενέργεια, οι βιομηχανικές εφαρμογές και η θέρμανση – ψύξη – κλιματισμός (HVAC). Μέσω ενός παγκόσμιου εμπορικού δικτύου, σε 21 χώρες, η Elval εξάγει το 80% περίπου της παραγωγής της, σε περισσότερες από 60 χώρες και προσφέρει αξιόπιστες και ανταγωνιστικές λύσεις, που καλύπτουν τις απαιτήσεις και των πλέον απαιτητικών, διεθνών πελατών.

Με μεγάλη μας χαρά το 2022 ανακοινώσαμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την ΕΛΒΑΛ, που βρίσκεται στο πλευρό μας ως Χρυσός Χορηγός. Η συνεισφορά της ήταν καθοριστική για την επιτυχή ολοκλήρωση του P22.  

Οι Δράσεις μας με την ΕΛΒΑΛ

  • Έναρξη Συνεργασίας με ΕΛΒΑΛ

    Στις 7 Μαρτίου 2020 η ομάδα μας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρεία ΕΛΒΑΛ, η οποία συνέβαλε καθοριστικά για την επιτυχή ολοκλήρωση του P22, του πρώτου ηλεκτρικού μονοθέσιου στην ιστορία μας.